Slide 3
Meniu

Ce onoare!

Faceți parte din aniversarea a 15 ani de activitatea in domeniul sculelor profesionale.

În acești 15 ani ne-am străduit să vă oferim produse de calitate, de ultimă generație, produse și servicii care să vă facă viața mai simplă. Sperăm că am și reușit!

Datorită vouă, clienți si parteneri, am ajuns la 15 ani de activitate fructuoasă, intensă, cu o ascensiune continuă.

În prezent SmartTools.ro este unul din cele mai bune magazine virtuale din Romania, lucru care a fost posibil datorită vouă. Acesta este un motiv de bucurie și ne responsabilizează să fim din ce în ce mai buni.

De aceea, ne îmbunătățim constant serviciile, investim în dezvoltare și în crearea unei experiențe cât mai plăcute pentru voi, motiv pentru care am creat și aplicația noastră mobilă pentru Android și iOS.

Anul acesta sărbătorim 15 ani de smarttools.ro în circumstanțe cu totul noi, dat fiind contextul pandemiei, dar cu toate acestea, rămânem împreună! Vă oferim în continuare prețuri avantajoase și livrare în siguranță. Am luat toate măsurile pentru a ne continua activitatea si ne bucuram ca am rămas împreună.

Cine suntem noi?

Un brand 100% românesc, smarttools.ro este magazinul online de încredere pentru toți românii care caută prețuri avantajoase la scule profesionale din domeniul automotive, construcții, instalații electrice, industria maritimă, industria ingineriei mecanice, industria hidraulica și pneumatică, industria aerospațială, etc.
Spray-uri TehniceHAUPACleme De PrindereScule PneumaticeClestiScule AutoCheiSurubelnite | BituriExtractoare | PreseScule ElectriceScule Electricieni 1000 VTruse sculeScule CamioaneScule VulcanizareEchipament De ProtectieInstrumende De MasuraTehnica IluminariiCarucioare AtelierAschiere | Scule de taiere si razuireCiocan | Dalta | PerforatorCompresoareScari ProfesionaleFan ShopScule biciclete